Woonnieuws Amsterdam

dinsdag 5 oktober 2010

Verkocht: Rapenburg 35 B

Geinteresseerd in een luxe woning op een goede locatie in een historische wijk?


In de Lastage, het voormalige industrie- en havengebied van Amsterdam in de 17e eeuw, is nu een 3-kamer appartement te koop in een voormalig wijnpakhuis wat recent gerenoveerd is. De woning, gelegen op eigen grond, beslaat ca. 110 m2 en beschikt over hoge plafonds, een fraaie houten vloer, een open keuken, twee ruime slaapkamers met toegang tot de badkamer en twee patio’s.

Een korte rondgang: bij binnenkomst tref je een royale gang die toegang geeft tot de slaapkamers en de woonkamer. In de gang is een separaat toilet geinstalleerd naast een ruimte voor een was/droog-combinatie. De eerste slaapkamer heeft een split level, de hoofdslaapkamer geeft toegang tot de patio. De badkamer is voorzien van een dubbele wasbak en een inloopdouche.
Aan het eind van de gang bevindt zich de woonkamer met een houten vloer en een hoog plafond. Het 'living' gedeelte biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek met eventueel een studeerplek. Vanuit de woonkamer zijn de beide patio’s bereikbaar: de kleinere patio is makkelijk bij de woonkamer te betrekken, de grote patio leent zich uitstekend om buiten te vertoeven met voldoende ruimte voor een grote tuinmeubel- opstelling.  De nette open keuken, voorzien van alle gemakken, is een heerlijke plek voor de kookliefhebber.